Follaorets i putetes

L’ultima gracia masclista, de la qual estem parlant casi tots i molts estem avergonyits, es el crit comunal del cervell reptilia d’una bandada de decenes de ‘pijos’ del colege major Elías Ahuja de Madrit, en un ritual que es repetix un any i un atre. Este centre ya tingue un ilustre resident, l’expresident del PP Pablo Casado, que escrigue un articul de prou mal gust en la revista del colege (està reproduit en internet).

U d’estos indesijables angelets es qui va iniciar la festa (dumenge, 2-10-22) i afalagà a les chicones ‘pijas’ de la residencia estudiantil d’enfront, Santa Mónica, en berrits com: “Putas, salid de vuestras madrigueras como conejas. Sois unas putas ninfómanas. Os prometo que vais a follar todas en la capea, ¡vamos Ahuja!”, al que s’uniren la majoria d’estudiants de l’edifici en un atres cantics similars. Les femelles-conilles han respost agraint-los la deferencia d’oferir-los publicament els seus favors sexuals, voluntaris o forçats. Damunt han afirmat no sentir-se ofeses, perque son amics... i de pas han criticat a la ‘esquerra’. Alguns d’estos improvisats trobadors han segut expulsats...

Es normal que la presidenta d’Espanya-Madrit-Espanya, Isabel Díaz Ayuso, coneguda com IDA, s’haja espolsat el mort de damunt aludint a no se quíns atres problemes de l’universitat. Cert que el president del PP Alberto Núñez o l’alcalde de la capital, José Luis Martínez-Almeida ho han criticat... Esta volta Vox s’ha apuntat a la condena casi unanim.

Esta residencia ya te historia de similars ‘novatades’ o actes festius (crits o salutacions nazis) minimisats per alguns descervellats i per les contentes insultades, que han eixit per la televisio a disculpar tan instintiu i actual comportament.

No val la pena perdre mes temps en defendre lo indefendible ni en justificar lo injustificable, per etica i per educacio.

Me pregunte si estes putes (es broma i no me n’ixc del guio si elles primer ho han disculpat...), que tambe insulten als que volen follar-se-les (real o metaforicament), disculparien similars expressions si els autors foren no cent blancs i espanyols sino un grupet de cinc magribins, o sis negres, o huit gitanos, o tres ‘menes’... I si els objectes de l’apetit sexual foren ses mares o sos pares... ¿tambe es riurien, no?

Els faltaria el temps ad estes desgraciades, a tots els justificants catodics, als que comprenen la broma i als que miren cap a un atre costat per a posar el crit en el cel per l’humillacio que representa, per l’amenaça a la seua integritat... haurien invocat immediatament l’intervencio de la policia i de l’eixercit i haurien acusat al govern sociocomuniste de permetre que s’ofenga a les dones espanyoles, perdo, a les putes espanyoles (son ya de la familia).

Estes putes de merda provablement demanarien la preso o l’extradicio dels magribins, dels negres, dels gitanos o dels menes per voler follar-se-les.

No m’he oblidat dels valents mascles... el futur es vostre.

He dit... putes. ¿No se m’acusara a mi d’un delit d’odi, veritat?

P. d. Naturalment, condene qualsevol classe de persecucio per les idees, i mes, constitucionals. Me referixc a les persones que llançaren objectes i intentaren tirar d’una fira d’entitats, en l’Universitat Autònoma de Barcelona, a l’associacio “S’ha acabat”, perque no son independentistes (ABC.es, 5-10-2022).

 

www.inev.org

 

  • Antoni Fontelles i Fontestad es Mestre (titulat) i Llicenciat en Comunicacio Audiovisual. Té estudis de periodisme, de filologia i de sicologia.